Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Health coaching

Een health coaching is heel individueel. In eerste instantie gaan we samen kijken naar jouw volledige persoon. Naar jouw sterke kanten, jouw kernkwaliteiten, jouw competenties, naar wie je bent als je ten volle in jouw kracht staat. Tijdens een eerste sessie gaan we samen een diagnose opmaken van jouw constitutie, conditie en emotionele werkelijkheid. Maar evenzeer kijken we naar je spirituele bewustzijn, jouw fysieke conditie en de patronen die je leeft. We bekijken samen op welke manier je lichaam en je ‘zijn’ de functie van je organen heeft beïnvloedt en hoe je eventueel jezelf verhindert om ten volle in je kracht te staan.

Als we samen het pad bewandelen naar een evenwichtige gezondheid en naar een energie in balans, dan zullen er hoogstwaarschijnlijk meerdere coaching sessies volgen. Tijdens de coaching sessies geven we de mogelijkheid om jouw conditie te transformeren van ‘overleven’ naar ‘leven’. Samen bewandelen we jouw helingsweg.

Er worden adviezen en tips gegeven om stappen te kunnen zetten op jouw helingsweg. Je krijgt voedingsadvies dat jou kan helpen bij bepaalde problemen, als dat is waar je voor komt. Je krijgt stappen aangereikt die nuttig kunnen zijn om bepaalde patronen te doorbreken en je emoties te helen. Kortom : je krijgt een duw in de goede richting. Je zal een overzicht krijgen van waar wij –samen-denken dat jij nu staat op jouw pad. Verder geven wij je adviezen naar aanpassing van je levensstijl, naar mogelijke complementaire behandelingen en therapieën en wat jij nu zelf al kan doen. Praktisch worden aan jou, in een stappenplan, en op jouw maat en tempo, tips gegeven hoe je dat nu allemaal kan waar maken en integreren.
CONTACTEER ONS

" Welkom op onze nieuwe website "

© Health Partners 2019 | Disclaimer | Privacy statement | Cookie statement | Site by Plenso