Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Health workshops

Wij geven op regelmatige tijdstippen lezingen en workshops om geïnteresseerden te informeren en onze inzichten te communiceren met betrekking tot verschillende thema’s die zowel de fysieke als de mentale gezondheid betreffen. In de kalender vind je de workshops en lezingen die reeds gepland zijn voor de toekomst.

In het verleden zijn er reeds kookworkshops geweest rond thema’s als ‘zoet zonder (geraffineerde) suiker’, ‘proteïnen zonder dierlijk vlees’, ‘de plantaardige snelle hap’, ‘plantaardig feest koken’. Maar ook plantaardig koken volgens het seizoen: ‘winter koken’, ‘lente koken’, ‘zomer koken’,  ‘nazomer koken’ en ‘herfst koken’.

Waarom geven we workshops rond plantaardige en evenwichtige voeding?

In toenemende mate worden we geconfronteerd met een vervuild milieu. Dat heeft invloed op de lucht die we inademen, het water dat we drinken en het voedsel dat we eten. Maar we kunnen de slechte invloeden wel voor een belangrijk deel het hoofd bieden met betere voedingsgewoontes. Geen hamburgers, cola en roomijs, maar vers en onbewerkt voedsel. Zoveel mogelijk horend bij het eigen klimaat en bij het seizoen. Voedsel dat je lichaam voldoende bouwstoffen geeft en zorgt dat afvalstoffen worden afgevoerd. Met granen als basisvoedsel, bonen, land- en zeegroenten, zaden en noten, fruit van het seizoen en weinig of geen dierlijke produkten. Ideeën die langzaam maar zeker, stukje bij beetje, worden overgenomen door voedingsdeskundigen. Het is in de loop der tijden een goede manier gebleken om gezond te blijven en dat is het nog. Het geeft de meeste kans op een evenwichtige conditie zonder veel ziektes en kwaaltjes.

“Hoe spiritueel je bent heeft niets te maken met waar je in gelooft, maar alles met jouw staat van bewustzijn” (Eckhart Tolle)
NAAR KALENDER

" Welkom op onze nieuwe website "

© Health Partners 2019 | Disclaimer | Privacy statement | Cookie statement | Site by Plenso