Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Wie zijn we?

Visie

Het uitgangspunt van health partners is dat het ene aspect in onbalans geraakt als het andere aspect niet voldoende functioneert. Verander je fysieke lichaam en je bent in staat om de andere kernaspecten aan te pakken. Maar voeding (diëten) alleen is niet genoeg. Er zal daarbovenop fysiek werk en emotioneel werk gedaan dienen te worden. 

Missie

Mensen en organisaties, zowel particulieren als bedrijven, weer in balans brengen op basis van een holistische kijk op gezondheid, daar zijn wij mee bezig.

Doel en aanpak

Ons doel is nieuwe handvaten en inzichten bieden aan onze klanten om hen zo een nieuwe balans te helpen vinden en verder te kunnen ontwikkelen. Onze aanpak hierbij is inspiratie opdoen door ontdekken, maar vooral door ontmoeten, ontwikkelen en ontplooien van mensen.

Ellen Geers

Ellen Geers (Geboren in 1968) - Master Practitioner in Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP), Professionele & Health Coach.

Verzorgt kookworkshops gebaseerd op evenwichtige  plantaardige voeding, gembercompres- sessies, klanktherapie, health coaching, life coaching en begeleiding van groepen,….

Door een diepgaande interesse in de wijze waarop mensen functioneren en zich ontwikkelen, heeft zij geleerd hoe belangrijk het is om begeleid te worden of een coach te hebben in de soms moeilijke fases van het leven.

Zij is steeds op zoek naar de balans. Het is haar ervaring dat veel mensen het plezier in hun werk of in de privé omgeving verliezen als ergens de balans verstoord is.

Sinds enkele jaren heeft zij zich ook verder verdiept in gezonde plantaardige voeding. En zoekt zij voor mensen ook daar de ‘juiste’ balans om via het eetpatroon beweging te krijgen in lichaam en geest.

Ellen heeft tevens een brede ervaring in het bedrijfsleven, waarbij één van haar belangrijkste drijfveren zijn: het begeleiden van de persoonlijke groeimogelijkheden van elk individu en het coachen van éénieders loopbaan.

www.ellengeers.be

Koen van Betten

Koen van Betten (geboren in 1960) – Kinesist, Osteopaat, Psychiatrische Verpleegkundige, Health Coach

Werkt reeds 30 jaar in de gezondheidssector en hij helpt zijn vrouw, Ellen Geers, vanop de zijlijn met advies rond zowel health coaching als uitdieping van lezingen rond gezonde, evenwichtige en plantaardige voeding.

 

" Welkom op onze nieuwe website "

© Health Partners 2019 | Disclaimer | Privacy statement | Cookie statement | Site by Plenso